En nu even iets geheel anders….

En nu even iets geheel anders….

Misschien weten jullie wel dat ik een enorm lange mailinglijst heb. Bijna 3000 mensen staan erop. Zo’n 4500 leraren hebben mijn gratis handboek gedownload. Ik ben er echt supertrots op.

Momenteel ben ik aan het kijken hoe ik verder ga met Sterke School. Natuurlijk blijf ik workshops geven, leraren coachen en bloggen. En mooie dingen voor jullie verzamelen. Maar nu ik er nog een baan bij heb (als trainer en coach bij DIT IS WIJS), merk ik dat ik heel goed moet kijken hoe ik mijn tijd indeel. Time-management.

Dus ik heb mijn mailinglijst eens geanalyseerd. Van de 2850 inschrijvers zijn er best veel mensen (meer dan 2000) die mijn SterkNieuws nooit openen. Dat vind ik prima; als je plezier hebt van het handboek en/ of mijn blogs met plezier leest, is dat al genoeg voor mij.

Ik heb voor nu alleen één vraag: Als je mijn SterkNieuws nooit leest: Wil je je dan alsjeblieft uitschrijven? Dan heb ik een veel beter beeld van voor wie ik na deze zomer ga schrijven!

Dank je wel en: Fijne vakantie alvast!

3 gedachten over “En nu even iets geheel anders….”

  1. Hoi Judith, euhm, je vraag aan de mensen die je blogpost NIET lezen om zich uit te schrijven uit de mailinglist. Voelt een beetje als kip en ei dilemma.
    Prettige vakantie 🙂

  2. Hoi Judith, ben het eens met Tom, de vorige schrijver. Als mensen je blog niet openen, gaan ze niet reageren. Ik ben een groot fan van je blog en blijf je volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *