Aanbieding Startende Leraren

Aanbieding voor Startende Leraren

Een Sterke Start in de Klas

een-sterke-start

Dát is het uitgangspunt van deze middag voor Startende Leraren.

1. Wil jij meer succes in de klas? Meer tijd, meer rust en meer plezier met de leerlingen?
  2. Wil jij een stappenplan, een systeem leren zodat je gestructureerd je klas kunt organiseren en  je lessen kunt geven?
  3. Wil jij meer betekenis hebben? Wil jij op een authentieke manier het verschil maken voor jouw leerlingen?
  4. Wil jij tips, trucs en verhalen uitwisselen met andere startende leraren?

BEKIJK HET FILMPJE!

In deze middag leer je de basis van wat je moet weten om je eigen klas goed te kunnen draaien.

Christianne van Alphen: “Vandaag weer een middag boordevol energie, praktische tips, oefen momenten en veel uitwisseling van ervaringen op onze jaarlijkse workshop voor Startende Leraren. Bedankt voor wederom alle inspiratie en energie Judith Porcelijn !”

Deelnemers aan de workshop: “Chaos in je hoofd? Ga uitwaaien bij deze workshop en vind structuur en doe nieuwe inzichten op! Je krijgt veel tips, je leert goed nadenken over jezelf en een betere leerkracht te zijn. Top workshop: veel inspiratie opgedaan. Een leerzame middag. Fijn dat er ruimte is voor persoonlijke vragen. – Top: een gemengde groep van PO, VO en MBO; er was een leuke uitwisseling ! – Supergezellige en open sfeer!”

Wanneer en waar?
Op woensdag 28 februari 2018 van 14.00 tot 17.00 uur aan de rand van het centrum van Utrecht.
Goed bereikbaar met OV en ook gratis parkeren.

Voor wie?
Voor iedereen die zich Starter in het Onderwijs voelt. PO, VO, MBO, SBO, VSO, Pro… alle leraren zijn welkom!

Hoeveel kost het?
Je kunt meedoen aan deze middag voor maar € 49,-.
Dat is inclusief materiaal, koffie/thee en materiaal.

Kan ik deze scholing opgeven bij registerleraar?
Ja!
sterke-start

Een Sterke Start bij Sterke School!

Ik doe mee met een Sterke Start in de Klas

Je voornaam (*)

Je achternaam (*)

Je email (*)

Telefoonnummer (*):

Adres: straat + huisnummer (*)

Postcode (*):

Woonplaats(*):

Vraag of opmerking

Neem de karakters over (anti-spam)

(*) verplicht veld

Je schrijft je hiermee automatisch in voor de Wekelijkse Gratis SterkNieuws.

Sta Sterk voor de Klas!