Sterk voor de Klas

Sterk voor de Klas.

Een training voor starters én professionals!

Je krijgt veel informatie over de juiste houding voor de klas, communiceren met leerlingen en een goede les geven met de allernieuwste inzichten in het onderwijs.
Je oefent met een trainingsacteur die een ouder, leerling of collega speelt. Zo leer je effectieve technieken die werken in je lessen. Je leert nieuwe collega’s kennen die soms net zo worstelen als jij: een feest der herkenning.
Je doet veel nieuwe ideeën op om al je praktijkproblemen op te lossen.

Je gaat naar huis met een flinke dosis zelfvertrouwen en nieuwe, leuke contacten.
Wil jij ook:
– Met meer zelfvertrouwen voor de klas staan?
– Leren hoe je beter orde kunt houden?
– Jouw klassenmanagement en organisatie verbeteren?
– Weten hoe je een goed gesprek voert met een (moeilijke) ouder of collega?
– Je beter kunt reageren op gedrag en taal van “moeilijke” leerlingen?
– Tips en trucs horen van andere leraren?
– Weten wat je moet doen tijdens moeilijke situaties in jouw klas?

Als startende leraar sta je voor een flinke uitdaging!
Ouders, leerlingen en collega’s verwachten veel van je en jij wilt je van je beste kant laten zien.

We gaan aan de slag met:
– Goed lesgeven; instructie, organisatie en controle!
– Communiceren; omgaan met weerstanden van leerlingen, ouders en collega’s.
– Zelfvertrouwen; hoe zorg ik dat ik overwicht en overzicht heb in de klas?

Kom je meedoen?
Versterk jezelf en kom naar de tweedaagse voor leraren die Sterk voor de Klas willen staan!
Aan het eind van deze 2-daagse training weet je hoe je alle problemen gaat oplossen waar je tegenaan loopt in je eigen klas.
Je maakt een persoonlijk plan van aanpak. Wat wil je veranderen? Wat wil je gaan doen? Wat zijn jouw prioriteiten? Wat heb je daar allemaal voor nodig?
Ga er daarna meteen mee aan de slag in jouw klas met jouw leerlingen.
Geschikt voor leraren PO, VO, PRO, SBO, VSO en MBO.

validatie-st-en-st

En wanneer is de eerstvolgende tweedaagse voor alle leraren IN HET ONDERWIJS (alle vormen van onderwijs: PO, SBO, VO, VSO, MBO)?

Twee zaterdag 26 mei en zaterdag 2 juni 2018.
Van 10.00 tot 17.00 uur (met lunch).
In Leiden.

Reacties van deelnemers na afloop van de vorige tweedaagse:

Ik heb beide dagen als zeer positief ervaren, zowel het contact met de andere cursisten als jouw inspirerende houding. Het idee met de kaartjes werkt, ik gebruik meer mijn bord, loop regelmatig een rondje door de klas en probeer meer variatie in mijn lessen te krijgen. En als het een dag wat minder gaat kijk ik in je boek en in mijn aantekeningen om alles weer helder voor de bril te krijgen. Dank je wel voor twee inspirerende dagen.
Ik heb heel veel inzicht gekregen in hoe je door kleine aanpassingen in je gedrag/ houding/ wat je zegt je meer kunt bereiken in de omgang met leerlingen, collega’s, ouders.
Ik heb geleerd om losser voor de groep te staan en samen energizers te doen en daardoor actievere leerlingen te krijgen.
Het oefenen in de praktijk was zeer interessant. Veel geleerd.
Ik ben nu zeer gemotiveerd om mijn eigen wijze van lesgeven te ontdekken.
Wat ik vooral meeneem uit deze cursus, zijn handvatten voor mijn werkpunten, de knop en de kaartjes. Daarnaast het besef dat iedere leerkracht jong, oud, al lang voor de klas of nog maar net, zijn of haar werkpunten heeft, onzekere gevoelens heeft en af en toe denkt ‘ik kan dit niet’. Dat dat ook gewoon mag en normaal is. Dat je dan niet bij de pakken neer gaat zitten, maar eraan kan en gaat werken. Dat besef geeft een heel fijn en rustig gevoel.
Fijn dat er naar me geluisterd is. Ik heb veel praktische handvatten voor de praktijk gekregen. Fijn dat ik de tips heb kunnen uitwerken.

Hoeveel kost het?

Het kost € 349,-
Incl. materiaal, lunch, koffie en thee en BTW.
Veel geld? Misschien. Maar het levert je dubbel en dwars op wat je er van verwacht. Je mag ook in termijnen betalen.

Sta Sterk voor de Klas bij Sterke School!

Ik doe mee met de tweedaagse

Je voornaam (*)

Je achternaam (*)

Je e-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Adres: Straat (*)

Adres: Huisnummer (*)

Postcode (*):

Woonplaats:

Vraag of opmerking

Neem de karakters over (anti-spam)

(*) verplicht veld

Je schrijft je hiermee automatisch in voor de Wekelijkse Gratis SterkNieuws.

Sta Sterk voor de Klas!