Een goed doel

Waarom kies jij voor  Sterke School?

Omdat mijn passie voor onderwijs zo groot is, dat ik er alles aan doe om van jou een goede leraar te maken. Dat betekent dat ik niet alleen winst voor jou en jouw school garandeer, maar ook daarna met jou in contact blijf bij wijze van vangnet! De nazorg is uitgebreider en completer dan bij andere instellingen.

Bovendien: ik doe niet zoveel aan theorie. Bij mij is het bedenken – doen – uitproberen – evalueren – aanpassen – doen. De praktijk staat voorop. En het programma is zo ontwikkeld, dat “het doen” zich ook meteen in de praktijk afspeelt. Wat je bij mij leert kun je dus niet weer vergeten.

En wat is dan het goede doel?

Ik maak jaarlijks 5% van de omzet van Sterke School over naar stichting Vive l’initiative, een kleinschalige organisatie die in Burkina-Fasso, Ghana en Mali onderwijs voor meisjes mogelijk maakt.

Deze twee meisjes zijn hard op zoek naar mensen die hen financieel willen ondersteunen. Voor minder dan € 20,- per maand kunnen zij naar school en daarmee het verschil maken voor henzelf, hun familie en hun land.

 

onderwijs

Donaties van Sterke School:

  • 2014 – € 416,-
  • 2015 – € 1.250,-
  • 2016 – € 1.225,-
  • 2017 – € 250,-
  • 2018 – € 700,-

Help je mee?

Als je meer wilt weten over deze stichting, kijk dan even op de site van Vive l’initiative. Je kunt ze in ieder geval liken op facebook!

Beste Judith,  

Wat een geweldige donatie aan V!VE l’Initiative en bijzonder dat je deze aan je eigen omzet hebt gekoppeld.

Ik hoop in de eerste plaats voor jou en vervolgens ook voor V!VE dat je bedrijf goed gaat lopen.
Afgelopen november was ik weer in Burkina Faso en sprak met een aantal leerlingen die een beurs van V!VE krijgen.
En zag dat een beurs inderdaad soms de enige kans is om naar school te gaan. Ik was onder de indruk.
 
Ik keek, na jarenlange ervaring als docent en als opleidingsmanager te hebben gehad, even naar je website en herken hoe belangrijk het is om als startende docent een steuntje in de rug te krijgen.
Veel succes met je zo waardevolle onderneming.
  
Met vriendelijke groet,
Annette Bool