TRAINING OMGAAN MET LASTIG GEDRAG VAN LEERLINGEN

Ken je dat?

Een leerling belooft iedere keer weer dat hij naar je zal luisteren, maar hij doet het niet. Hij wiebelt, leidt andere leerlingen af, loopt door de klas, laat zijn pen vallen…. Wat je ook doet, niets lijkt te helpen.

De leerlingen in jouw klas bemoeien zich overal mee. Met jou, met andere leerlingen… ze letten overal op, behalve op zichzelf. Ze praten overal doorheen. En als het eindelijk stil is, dan begint er weer een opnieuw te praten.

Grote mond, onbeleefd of onbeschoft gedrag, overal een antwoord op, altijd in discussie… Je staat even met je mond vol tanden als dit gebeurt, en vervolgens wordt je boos. Het eind van het liedje is dat de leerling op de gang zit. Maar je moet er wel mee verder.

Inhoud van de training:

Hoe reageer jij op bepaald gedrag van leerlingen?  Hoe krijg je daar goed inzicht in, zodat je jouw gedrag kunt veranderen? Dat leer je door te oefenen op trainingsacteur Marijke. Zij geeft jou terug welk effect jouw handelen heeft vanuit de leerling, zodat je leert jouw gedrag aan te passen zodra dat moet.

Wanneer en waar?

Op woensdagmiddag 24 april 2019 van 14.00 – 17.00 uur in Leiden.
Met gratis parkeren en goed bereikbaar met OV.

Voor wie?

Voor iedereen die in het onderwijs werkt. PO, VO, MBO, SBO, VSO, Pro… alle leraren zijn welkom!

Hoeveel kost het?

Je kunt meedoen aan deze middag voor  € 149,-.
Dat is inclusief BTW, materiaal, koffie/thee en trainingsacteur.

Aanmelden:

Voornaam

Achternaam

Straat en Huisnummer

Postcode

Plaatsnaam

Jouw e-mailadres

Schrijf hier jouw bericht, als je dat wilt

Neem de karakters over (anti-spam)