Sterk Orde Houden in de Klas

Ken je dit?
Politieagent spelen:
* Heb je ze na een kwartier eindelijk stil… en dan begint er weer een te praten.
* Die brutale opmerkingen van die ene leerling.
* Dat het wel lijkt alsof er helemaal niemand naar je luistert.
* Dat je het gevoel hebt dat jouw plezier en jouw overwicht als los zand tussen je vinger door glipt.

Dat moet toch anders kunnen?
Ja! Dat kan. Volg dit minitraject en ook jij kunt orde houden 🙂
Geloof je me niet? Klinkt het te mooi om waar te zijn?
Ik garandeer je dat het werkt. Ik leer je technieken uit 3 verschillende gerenommeerde onderwijsboeken:
1. Teach Like a Champion
2. De 5 rollen van de leraar
3. Lessen in orde
In die boeken staat precies wat je moet doen… in theorie. Ik vertel je hoe je het in de praktijk moet aanpakken om succes te hebben. Ik leer je de “hoe”.

Hoi Judith, Ik ben de dag na de cursus meteen begonnen met de uitvoering van de tips. Ik ben nog veel meer door de klas gaan lopen. Ik heb inoefenen toegepast. Ik heb vaak gedacht op een moment dat ik (dan maar) flexibeler wilde worden: ik ga voor 100%. Ik heb geprobeerd om er geen grijze gebieden te laten zijn. Ik heb zo weinig mogelijk gediscussieerd, heb soms geantwoord “ja, jij hebt dikke pech”. Dit waren zo een paar dingen die me te binnen schoten van de cursus en het leek echt beter te gaan! Zelfs met gym had ik af en toe meteen de aandacht!! Ik realiseerde me ook dat een verandering wel een paar weken kan duren voordat de kids het gaan doen, maar dat gaf me ook enigszins rust. Vrijdag ging nog weer beter dan donderdag. Ik denk dat ik nu goed op weg ben en hoop dat het volgende week nog weer beter gaat, dankjewel voor de goede cursus!! Groetjes van Juf A.

Wil jij dat ook?
Je volgt dit mini-traject via skype of hangout. Gewoon: in je luie stoel met je laptop op schoot. Op het moment dat dat jou (en mij) uitkomt. De workshop bestaat uit drie privé-sessies, waarbij je geheel op maat en aangepast aan jouw klas(sen) en jouw wensen tips en tools krijgt waardoor jij makkelijker orde kunt houden.

Via skype of hangout:
1e sessie
: We maken kennis en jij vertelt waar je tegenaan loopt en wat je nodig hebt.
2e sessie: Je krijgt alle theorie, en we bespreken welke technieken jou gaan helpen in de klas. We maken samen een plan van aanpak.
3e sessie: Je hebt het plan van aanpak ingevoerd in jouw klas(sen). Nu gaan we samen kijken of je plan nog aangepast moet worden. Misschien zijn er nog wat aanpassingen nodig vanwege bepaalde leerlingen of systemen die in een klas spelen.

En hoeveel kost dit minitraject?
Dit minitraject kost € 149,- incl. BTW en materiaal.

Is het echt zo makkelijk?
Heel eerlijk? Een beetje.
Orde houden kun je leren, maar je moet er wel hard voor werken en je moet bereid zijn om je gedrag in de klas te veranderen. En waarom zou je daar niet mee beginnen in je luie stoel?

Je geeft je op door onderstaand formulier in te vullen:

Voornaam

Achternaam

Straat en Huisnummer

Postcode

Plaatsnaam

Jouw e-mailadres

Schrijf hier jouw bericht, als je dat wilt

Neem de karakters over (anti-spam)

Sta Sterk voor de Klas!