Als leraar heb je recht op een coach!

Iemand waar jij:

  1. altijd alle vragen aan kunt stellen.
  2. altijd terecht kunt voor tips en trucs.
  3. vertrouwen in hebt.

Iemand die:

  1. met je meekijkt in de klas als je dat wilt.
  2. dingen voor je opzoekt die je wilt weten.
  3. je steunt als je het even moeilijk hebt.

Iemand als ik. Want ik:

  1. 1. luister goed.
  2. 2. geef alleen advies als jij daar om vraagt.
  3. 3. ben gecertificeerd Master NLP; dat betekent dat mijn coaching effectief en integer is, op maat en gericht op de toekomst.

 

Aanbevelingen:

 Ik heb de bezoekjes van Judith ervaren als een cadeautje. Wat fijn om mijn verhaal te kunnen doen, te vertellen waar ik tegenaan liep, zonder dat daar een oordeel over gegeven werd. Judith vroeg steeds wat ik belangrijk vond en daar gingen we mee aan de slag; gewoon heel praktisch, maar zo verhelderend. Niet kijken naar het probleem, maar naar de mogelijkheden naast het probleem. Judith heeft mij zeer zeker geïnspireerd om mij zelf verder te ontdekken en te verbreden!

Juf Ellen

De coaching van Judith heeft me mijn liefde voor het lesgeven weer helemaal teruggegeven. En ik kan haar dan ook aan iedereen aanbevelen ! De coaching van Judith is helemaal op maat. En dat begint al met de vorm waarin Judith haar coaching aanbiedt. Je mag zelf kiezen welke soort begeleiding je wilt en wanneer je dat wilt.

Daarbij telt Judith het begeleidingsmoment, en kijkt dus niet op de klok. Ook voor kleine vraagjes tussendoor kun je bij haar terecht. Deze werkwijze bood mij heel veel duidelijkheid en rust en gaf me tegelijkertijd de ruimte om de coaching in te zetten waar ik hem het meest nodig had (en heb !). Ik belde of mailde en kon binnen zeer korte termijn iets afspreken. Judith’s grootste kracht is empathisch luisteren. Samen met haar zag ik duidelijk waar mijn probleem lag. Judith heeft me heel goede adviezen en tips voor in de praktijk gegeven waardoor ik nu bijvoorbeeld veel beter en fijner orde weet te houden. Maar haar coaching gaat veel verder dan alleen de praktijk. Judith heeft me geholpen om anders naar mijn struikelblokken en blokkades te kijken waardoor ik me als leerkracht nu veel veerkrachtiger voel.

Judith (‘s coaching) heeft mijn zelfvertrouwen en plezier in het lesgeven heel erg vergroot. En ze heeft ervoor gezorgd dat ik er ook vertrouwen in heb dat ik eventuele struikelblokken in de toekomst, ook weer zal kunnen oplossen, of anders zal leren bekijken. De combinatie van Judith’s onderwijskennis en -ervaring, haar enthousiasme en de kristalheldere vorm maakt Judith in mijn ogen de ideale coach voor iedereen in het onderwijs.

Juf Margreet

Hoeveel kost dat?
Een zes-strippenkaart kost € 249,- Incl BTW.

Hoe gaat dat dan?
Het gaat via Skype of Hangout. Of je komt naar mij toe, dat kan ook.

En hoelang duurt een coachgesprek?
Ongeveer een uur.

Voornaam

Achternaam

Straat en Huisnummer

Postcode

Plaatsnaam

Telefoon

Jouw e-mailadres

Waar werk je en wat is je functie?

Neem de karakters over (anti-spam)
captcha